תערוכה: אתיופיה – פנים רבות לה

מבואת הספרייה המרכזית ע"ש סוראסקי
תערוכה: אתיופיה – פנים רבות לה

על התערוכה

התערוכה מציגה מקבץ נבחר של תצלומי אנשים, שגלית פגשה במהלך טיול שעשתה לבדה באתיופיה - שם גילתה מדינה מרתקת בעלת נופים עוצרי נשימה ותרבות עשירה.

הבחירה ביעד זה לא הייתה מקרית - בשנים שקדמו לכך, חקרה הצלמת את הקהילה האתיופית בארץ ומאז הספיקה להשתתף בהפגנות, לפרסם כתבות, להציג תערוכות ולכתוב דו"ח אתנוגרפי במסגרת התואר.

מעבר לידע שרכשה על התרבות, זכתה להכיר אנשים מדהימים שילוו אותה תמיד.

על הצלמת

ילידת 1987  גילתה את העולם שמבעד לעדשה במזרח הרחוק, במהלך הטיול הגדול שאחרי הצבא. מצלמת וכותבת עבור "טבע הדברים", "מסע אחר אונליין", "נשיונל ג'יאוגרפיק – המהדורה הישראלית", "קומפוזיציה"  ועוד.

תצלום מוצלח בעיניה צריך להיות בעל ערך מוסף, כזה שמספר סיפור ומעורר רגש. באמצעות המצלמה, זכתה להכיר תרבויות מגוונות ומצאה דרך מרתקת להתחקות אחר חיי אנשים רבים.

גלית היא סטודנטית לתואר ראשון בפסיכולוגיה ראשי וסוציולוגיה- אנתרופולוגיה משני באוניברסיטת בר אילן.

לפרטים נוספים או לרכישת צילומים, ניתן ליצור קשר עם גלית.

אי- מייל: galitgove@gmail.com

אתר אינטרנט: www.galitgovezenskyphotography.com