תערוכת צילום: "מלב אל לב"

התערוכה תוצג במהלך ינואר-פברואר 2014

16 בינואר 2014, 9:00
הספרייה למדעי החברה ולניהול, קומת הכניסה
תערוכת צילום: "מלב אל לב"

תערוכת צילום: "מלב אל  לב"  (של הלל תל אביב).

הלל תל אביב בשיתוף עם עמותת  Save a Child's Heart, "הצל ליבו של ילד" חושפים בפנינו את אחד הפרוייקטים המרגשים שנעשים בישראל בשנים האחרונות.

פרוייקט "מלב אל לב" הינו פרוייקט  הומניטארי בינלאומי לניתוחי לב מצילי חיים ומעקב רפואי לילדים ממדינות מתפתחות.

הפרוייקט מסייע בהבאתם לישראל של ילדים בעלי מומים מולדים בלב, על מנת שיעברו בבתי חולים בארץ ניתוחי לב מצילי חיים, ונעשה בהתנדבות של רופאים ישראלים ובמימון של כל הוצאות הנסיעה.

לאחר הניתוח נשארים הילדים בבתי התאוששות והחלמה, לעיתים הם נמצאים כאן לבד וללא הורים.

התכנית פועלת בארבע שנים האחרונות כאשר סטודנטים מהלל תל-אביב מתנדבים עם הילדים המטופלים בבית החולים וולפסון ובבית  הילדים בחולון, נפגשים לאורך השנה ללמוד על תכנים העוסקים בנושאים רלוונטיים ומפתחים קבוצה מובילה ויוזמת אשר יוצרת יחד פרויקטים, יוזמת ומקדמת שיח מעמיק ומודעות ציבורית.

התמונות המוצגות  תערוכה משקפות את פעילות ההתנדבות המדהימה.

לפרטים נוספים:

הלל באוניברסיטת תל-אביב