תמונה, מדידה, גזע: מחקר בהיסטוריה ויזואלית של הנאציזם

24 ביוני 2020, 18:15
הרצאה בזום
Barbed wire at the Auschwitz concentration camp By Luuk de Kok

הפקולטה למדעי הרוח ע"ש לסטר וסאלי אנטין | בית הספר להיסטוריה ע"ש צבי יעבץ | מכון מינרבה להיסטוריה גרמנית | קרן קונרד אדאנאור בישראל | ספריית וינר לחקר התקופה הנאצית והשואה

לפני חמש שנים הלך מאיתנו החוקר, העמית, חברנו היקר בעז נוימן.
הוא הותיר בנו רשמים עזים: את אישיותו המיוחדת ואת כתיבתו המבריקה אי-אפשר לשכוח. במובנים רבים, גם לאחר לכתו, בעז עודו בינינו, כמורה, כחבר, כאהוב. מכון מינרבה להיסטוריה גרמנית בשיתוף עם קרן המחקר ע"ש אדנאואר וספריית וינר באוניברסיטת תל אביב ייסד הרצאה שנתית לזכרו, המוקדשת לסוגיות נבחרות בהיסטוריה גרמנית.

השנה הזו אנו מארחים את עמיתנו ד"ר אמיר טייכר, מרצה בחוג להיסטוריה באוניברסיטת תל אביב, שישא הרצאה שכותרתה: ​"תמונה, מדידה, גזע: היסטוריה ויזואלית של הנאציזם"

נשמח מאוד בבואכן/ם, שלכן/ם  פרופ' גלילי שחר

ההרצאה בזום תתקיים ביום רביעי, 24.6, שעה 18:15