הינך נמצא כאן

מאגרי מידע של ספריות אוניברסיטת תל-אביב

חיפוש לפי שם מאגר:

Z Y X W V U T S R Q P O N M L K J I H G F E D C B A

שם	פירוט	מאפיינים
PATENTSCOPE	details	Free Guide
Patrologia Latina Database	details
Patrologia Orientalis Database (POD)	details	Guide
PDQ-NCI's Comprehensive Cancer Database	details	Free
PEDro	details	Free
PEP-Psychoanalytic Electronic Publishing	details
PEP-Psychoanalytic Electronic Publishing - VIDEO COLLECTION	details
Performing Arts Periodicals Database	details
Perseus Digital Library	details	Free
Peshitta Online	details	Guide
Philip C. Jessup Library	details
Philosopher`s Index	details	Guide
PhilPapers: Philosophical Research Online	details	Guide
PIL Global	details	Guide
Pinakes: Textes et manuscrits grecs	details	Free
Pistoia Alliance Chemical Safety Library	details	Free
Political Science Complete	details
PressReader	details	New
Privacy Laws and Business	details
Private International Law (Oxford)	details
Project MUSE	details
ProQuest Central	details
Proquest Criminal Justice Database	details
Proquest Dissertations and Theses Global	details	Guide
ProQuest Ebook Central	details	Guide
Proquest Ebooks Central - Law	details
ProQuest Historical Newspapers (all)	details
ProQuest Historical Newspapers: Korea Times	details
ProQuest Historical Newspapers: Times of India	details
ProQuest Historical Newspapers: American Hebrew & Jewish Messenger	details
ProQuest Historical Newspapers: American Israelite	details
ProQuest Historical Newspapers: Black Newspaper Collection	details
ProQuest Historical Newspapers: Chicago Tribune	details
ProQuest Historical Newspapers: Chinese Newspaper Collection	details
ProQuest Historical Newspapers: Communist Newspapers	details
ProQuest Historical Newspapers: Guardian and Observer	details
ProQuest Historical Newspapers: Los Angeles Times	details
ProQuest Historical Newspapers: New York Tribune / Herald Tribune	details
ProQuest Historical Newspapers: The Irish Times and The Weekly Irish Times	details
ProQuest Historical Newspapers: The Jerusalem Post	details
ProQuest Historical Newspapers: The Jewish Advocate	details
ProQuest Historical Newspapers: The Jewish Exponent	details
ProQuest One Literature	details
PsychiatryOnline	details
PsycNET (American Psychological Association)	details	Guide
PTSDpubs	details
PubChem	details
PubMed	details	Guide Guide Guide
Pubmed Clinical Queries	details	Free

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש

שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>

אוניברסיטת תל-אביב, ת.ד. 39040, תל-אביב 6997801