תערוכה: "הטבע בראות עיניי"

אמנית: אנה עייש | התערוכה תוצג בין התאריכים 10.10.2021 - 28.10.21

10 באוקטובר 2021, 8:30
הספרייה המרכזית ע"ש סוראסקי, מבואה
אנה עייש - July August Heat

​אירוע פתיחת התערוכה יתקיים ביום חמישי, 14 באוקטובר בשעה 18:00

על האמנית:

אנה עייש היא בעלת שני תארים טיפוליים: BA בעבודה סוציאלית ו-MA בייעוץ חינוכי, עובדת כמרכזת וועדת המינויים הקליניים בפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל אביב, למדה ציור בסטודיו לציור של נירה בן חור ולימודי עיצוב פנים בסטודיו B6. במקביל היא אמנית מקצועית אשר מציגה ומוכרת את ציוריה בארץ ובעולם.

היא חברה בעמותה לקידום אמנות בארץ ובחו"ל ומציגה את היצירות שלה בגלריות שונות בארץ, כגון 'גלריה לאמנות "אלקרא" ובגלריית  Hansford And Sons בלונדון. בימים אלה אנה נמצאת במגעים עם גלריית האמנות הישראלית  Art&About וגלריית ZeeArts  הממוקמת בדובאי על מנת להציג באחת התערוכות שם.

על התערוכה:

הנושא שנבחר לתערוכת יחיד בספרייה המרכזית של אוניברסיטת תל אביב הוא הנושא של טבע מזווית הראייה האבסטרקטית. התערוכה תכלול 20 ציורים בגדלים שונים, כולם מצוירים באקריליק על קנבס בסגנון מופשט, בהם ניתן לראות ולחוות את האינטרפרטציה של האמנית לנושא הטבע והצמיחה.

לצפייה ורכישה של היצירות של אנה בגלריה  Anna's Signature און ליין: https://anna-signature.com

הזמנה לתערוכה

​ניתן לבקר בתערוכה בימים:

א' - ה' בין השעות 8:30 - 20:00

​יום ו' בין השעות 8:30 - 12:30