תערוכה: "כולנו" - לורה מיראז'

All of us" -  Art Exhibition by Laura Merage"

התערוכה תוצג בין התאריכים 4.7.22 - 31.7.22

04 ביולי 2022, 8:30
הספרייה המרכזית ע"ש סוראסקי, מבואה
"All of us" - Art Exhibition by Laura Merage

אירוע פתיחת התערוכה יתקיים ביום ב', 4.7.22 בשעה 16:30 במבואת הספרייה

בתכנית:

16:30 – התכנסות
17:00 – דברי ברכה

הארות והערות – לורה מיראז', דנבר, קולורדו (בפורמט וירטואלי)

"כולנו" – לורה מיראז'

"ההצטלבויות השונות בחיים מקסימות אותי  - לפעמים נשאבת במסע המרהיב ולעיתים נסערת מהאתגרים"
ניתן לזהות את המנעד הרגשי בעבודותיה של לורה מיראז'. איורי הדיו מציגים את הרגשות שאנשים חווים בשלבים שונים בחייהם. במקביל, הצבעים הבהירים מסווים את מלוא עצמתם של הרגשות. השילוב בין השימוש בדיו ההודי, שהוא הדרך הטובה ביותר להמחשת הרגשות על נייר לבין חופש הפעולה, יוצר אפקט מיידי.

לורה מיראז'
יוזמת ומייסדת קרן דיוויד ולורה מיראז', מרכז "קו אדום" לאמנות עכשווית -  RedLine Contemporary Art Center- מעבדת אמנות עירונית, המטפחת ומעודדת חינוך ומעורבות בין אמנים לקהילות להעצמת שיפור חברתי, ומוזיאון "קופסה שחורה" לאמנות נודדת - Black Cube Nomadic Art Museum- המוזיאון הניסיוני לאמנות פועל במתווה שונה מהמוזיאונים המסורתיים. המוזיאון נודד ממקום למקום ומאפשר לאמנים להציג את יצירותיהם גם בפני אוכלוסיה שאינה מבקרת ב"מוזיאונים המסורתיים", המקובעים בארבעה קירות.

לורה מיראז' הינה אמנית עטורת הישגים, אשר תרמה בנדיבות למיזמים שונים המשפיעים בכל יום על חייהם של אנשים רבים. רוח המנהיגות שלה הציבה חותם ברור על תחומי התרבות והאמנות במדינת קולורדו. היא מביאה את מומחיותה בעולם העסקי ובתחום האמנות לארגונים שונים, ומציבה מנהיגות אסטרטגית באמצעות קרן דיוויד ולורה מיראז', התומך ביוזמות חינוך לגיל הרך ובחיזוק הקשר לעם היהודי.
לורה הינה חברה ותיקה בחבר הנאמנים של האוניברסיטה ובליגה נגד השמצה.

ניתן לבקר בתערוכה בימים:

א' - ה' בין השעות 8:30 - 22:00