תערוכה: מדעניות מעוררות השראה

09 במרץ 2016, 9:00
מבואת הספרייה המרכזית ע"ש סוראסקי
תערוכה: מדעניות מעוררות השראה

במסגרת אירועי יום האישה הבינלאומי שחל ב 8 במרץ, מוצגת במבואת הספרייה תערוכת "מדעניות מעוררות השראה".

בתערוכה מוצגות חוקרות בתחומי הלימוד המגוונים והפקולטות השונות באוניברסיטת תל אביב.

את הפקולטה למדעי הרוח מייצגת פרופ' גליה צבר, חוקרת תהליכים חברתיים ופוליטיים ביבשת אפריקה, וסוגיות הקשורות להגירה מאפריקה לישראל.

את הפקולטה לאמנויות מייצגת פרופ' מיכל אביעד, חברת הסגל היחידה במסלול הבימוי/הפקה של החוג לקולנוע באוניברסיטה. הקימה וניהלה את התואר השני המעשי בחוג לקולנוע.

חוקרות נוספות המוצגות בתערוכה:

דר' כרמית כץ, בית הספר לעבודה סוציאלית פרופ' טובה מילוא, הפקולטה למדעים מדוייקים | פרופ' פאדיה נאסר-אבו אלהיג'א, בית הספר לחינוך | פרופ' נטע זיו, הפקולטה למשפטים | פרופ' נגה קרונפלד שור, הפקולטה למדעי החיים | פרופ' חנה הרצוג, הפקולטה למדעי החברה | ד"ר דפנה מיתר, הפקולטה לרפואה | פרופ' יעל חנין, הפקולטה להנדסה | פרופ' גל אסטרייכר-זינגר, הפקולטה לניהול

למידע נוסף

התערוכה תוצג בין התאריכים  9.3.2016 - 31.3.2016